Facebook, Whatsapp dhe Instagram dalin jashte funksioni

1

Janë disa prej platformave më popullore në botë të medias sociale por Instagram, Facebook dhe WhatsApp janë jashtë funksioni në mbarë botën.

Sipas DownDetector problemet kanë filluar rreth 15:49 me orën tonë lokale dhe po godasin rëndë Evropën dhe Amerikën e Veriut.

Në WhatsApp përdoruesit nuk mund të shkarkojnë dhe dërgojnë përmbajtje media. Në Instagram 82% e personave që raportuan thanë se problemi ishte tek Kohështrirja.

Loading...

Në Facebook problemi kryesor ka të bëjë me shfaqjen e fotove në vend të të cilave shfaqet kod.

Facebook ka në pronësi të tre sajtet dhe shumica e përdoruesve shprehën irritimin e tyre në rrjetin social Twitter.

Në fakt që nga e Premtja njerëzit në mbarë botën filluan të raportonin probleme.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente