Donald Lu largohet nga Shqipëria

Ambasadori që pati ndikimin më të madh në politikën e vëndit, do të largohet nga Shqipëria për tu transferuar në Kirgistan.

Në faqen e internetit të Shtëpisë së Bardhë sqarohet të enjten se iu dërgua Senatit lista me 7 caktime dhe një tërheqje në nivel diplomatësh dhe njeriu që drejtoi misionin diplomatik të Shteteve të Bashkuara në Shqipëri do të jetë Ambasador i Jashtëzakonshëm e i Gjithëpushtetshëm i Amerikës në Republikën e Kirgistanit, thuhet aty.

Loading...

Komente