Disa detaje të Samsung Galaxy s10

Seria e telefonave të Samsung Galaxy S10 do të shpallet zyrtarisht më 20 shkurt 2019 dhe presim që të gjitha detajet zyrtare të telefonit të shpallen atë ditë. Megjithatë, në rast se nuk mund të prisni, njerëzit në GSMArena kanë arritur të marrin ato që duken të jenë specifikat “e fundit” të telefonave të ardhshëm.

Për ata të panjohur me thashethemet, Galaxy S10 do të jetë në dispozicion në të paktën tre variante. Modeli i lirë, modeli i rregullt dhe modeli “plus”.

Duke filluar me modelin e lirë, telefoni do të paketojë një ekran 5.8 inç me rezolucion 2280 × 1080. Gjithashtu do të shfaqë një sensor anësor të gjurmëve të gishtave, identifikim të fytyrës dhe një kamerë të pasme të dyfishtë me një kombinim 12MP dhe 16MP dhe një kamerë me 10MP përpara.

Sa i përket versionit të rregullt, telefoni do të shfaqë një ekran 6.1 inç me rezolucion 3040 × 1440, një sensor të gjurmëve ultrasonike, njohje të fytyrës dhe një kombinim të trefishtë me dy kamera, 12MP dhe 16MP, dhe një 10MP në anën frontale.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, modeli “Plus” do të paketojë një ekran 6.3 inç me një ekran 3040 × 1440, një sensor të gjurmëve të gishtave me ultratinguj, njohje të fytyrës dhe të njëjtën konfigurim trefishtë të kamerës në anën e pasme. Kamera frontale do të sjell dy sensorë, me 10MP dhe 8MP.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente