Damian Gjiknuri dhe Halil Valter debatojnë ashpër jashtë kuvendit (video)

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor kanë shkaktuar një debat jashtë Kuvendit, pasi Valteri ka bërë fjalë me Gjiknurin.

Damian Gjiknuri ka lënë sallën teksa duket se Halit Valteri i opozitës parlamentare i ka shkuar nga pas.

U desh ndërhyrja e disa deputetëve për t’i ndarë edhe pse nuk pati konflikt fizik të ashpër.

Në një moment Valteri i është kthyer ashpër Gjiknurit, por ky i fundit i ka mbajtur duart deputetit të opozitës parlamentare.

Komente