Çmimi i naftës në tregjet Ndërkombëtare pëson rënie, në Shqipëri ndodh e kundërta

Çmimet e naftës mbahen afër nivelit katër-mujor, ndikuar nga pritshmëria që OPEC do të vazhdojë shkurtimet e prodhimit deri në fund të vitit dhe nga të dhënat nga Instituti Amerikan i Naftës (API), të cilat treguan një përllogaritje të papritur për stokun e papërpunuar.

Loading...

Të dhënat e Texas Intermediate (WTI) treguan nivelin në 59.02 dollarë për fuçi, pasi preku më të lartën që nga nëntori në 59.57 dollarë të martën. Krejt e kundërta ndodh në Shqipëri në tregtimin me pakicë të arit të zi, e cila preku cmimin 178 lek për litër, nga 172 lek për litër qe ishte ne fillim te vitit.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente