Çfarë ka brënda syrit të kaltër? (video)

Në një video të publikuar disa kohë më parë në Youtube, tregohen mrekullitë nënujore që ndodhen brenda në Syrin e Kaltër.

Uji i akullt dhe i kristaltë, përbëjnë një joshje dhe krijojnë mister për atë që është në thellësi të asaj bluje e të kaltreje mahnit.

Sezonin e verës Syri i Kaltër është ndër destnacionet më të vizituara, duke lënë të mahnitur ata që shijojnë për herë të parë, por dhe ata që e shijojnë rishtazi.

Loading...

Çfarë ka brenda Syrit të Kaltër? Kamera zbulon “sekretet” e thellësisë së perlës shqiptare on Vidnews.

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente