Befason partia e Ben Blushit

Partia e Ben Blushit “Libra” duket se do të jetë surpriza më e këndshme për zgjedhjet e 25 qershorit.

Në sondazhin e hapur në Albtimes.Com i publikuar vetëm 1 ditë më parë, partia e librave qëndron poshtë dy të mëdhave duke u renditur e 3-ta, dhe lë poshtë LSI-në.

Libra ka marrë 6% të votave, nga 215 votues në total deri me tani (17.06.2017, ora 10:25) , e para renditet PS me rezultatin e thellë 51% dhe 109 Vota, e dyta PD me 29% dhe 62 Vota, e treta Libra me 6% dhe 12 Vota, si dhe LSI renditet e katërta me 5% dhe 11 Vota.

Sondazhi do të vazhdojë të qëndrojë hapur deri në datën 25 Qershor në mëngjes, ku dhe do të shpallim rezultatet përfundimtar, për të parë se si kanë votuar vizitorët e faqes.

Në sondazh mund të votoni edhe ju, duke klikuar këtu: http://bit.ly/2rxLtlY

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente