Arena Kombëtare drejt përfundimit ja se si duket sot (video)

1

Arena Kombëtare pritet të jetë gati në Shtator të këtij viti, ku do të zhvillohet edhe një ndeshje miqësore për të testuar stadiumin.

Punimet janë realizuar në mbi 90% në total, mbetet për tu shtruar fusha me bar dhe një pjesë e stolave të tribunave. Theksojmë se ky stadium do të jetë me një kapacitet maksimal prej 22 mijë vëndesh.

Loading...
Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente