Arben Ahmetaj me pasuri pafund, ja shuma që disponon në bankë

‘Tigri i qeverisë’ e nisi ‘karrierën’ me skandalin e vjedhjes së impulseve telefonike të “Albtelekom” 18 vite më parë, ja sa para deklaron sot, vetëm një llogari mbi 300 mijë euro. A do t’ia sekuestrojë Byroja e Hetimit?

Arben Ahmetaj perceptohet nga opinioni publik si një ndër ministrat dhe zyrtarët më të korruptuar në Shqipëri. Karriera e tij politike është karakterizuar vetëm nga skandale, afera, mashtrime dhe dashnore.

Skandali i tij i parë daton 18 vite më parë, konkretisht mes kompanisë “Hermes” së Arben Ahmetajt dhe kompanisë shtetërore “Albtelekom”.

Hermes shiti impulset telefonike dhe mori paratë, duke i deklaruar këto impulse si mosfaturim, humbje teknike etj. Kjo dosje nuk arriti të shkonte në gjykatë. Në përputhje me perceptimin e qytetarëve është edhe pasuria e Arben Ahmetajt.

Ky i fundit duket sikur sfidon edhe Monika Kryemadhin dhe Ardian Fullanin për vila, apartamente, makina luksoze dhe para nëpër banka. Mbetet të presim se si do ta justifikojë ‘tigri i qeverisë’ këtë pasuri kur të ngrihet Byroja Kombëtare e Hetimit.

Një pjesë e pasurisë së Arben Ahmetaj

Shtëpi banimi, 90 milionë lekë

Shtëpi banimi, 50 milionë lekë

Apartament banimi 120 metër katror

Shtëpi në Durrës 74 metër katror

Apartament 200 metër katror, 75 mijë dollarë

Apartament 200 metër katror+ 60 metër katror zyra+3 parkingje

Tre mijë metër katror tokë

Blerje toke dhe investim, 95 mijë euro

Blerje toke 2 mijë metër katror, 53.775 euro.

Depozitë në bankë, 300 mijë euro+ 14.310 euro interesa.

Aksione në kompaninë “Hermes” 330 milionë lekë

Bashkëshortja, 80 mijë USD + 10 milionë lekë

Gjendje depozitë bankare, 115 650 euro

Obligacione bankare, 100 000 euro.

Llogari CASH, 60 milionë lekë

Llogari në CASH, 40 milionë lekë, nga kursime disa vjeçare.

Paga e bashkëshortes 40 milionë lekë

Llogari bankare, 35.212 euro.

Divident nga H-Comunication SH.A, 50 milionë lekë bashkëshortja.

Shtim të llogarisë rrjedhëse 50.4 mijë USD + 26 mijë USD.

Pagë si konsulent i jashtëm në “H-Comunication SH.A” 10.5 milionë lekë + 45 mijë euro

Blerje automjeti tip “Benz”, 30 mijë euro.

Bashkëshortja, blerje makine tip “Nisan Juke”, 14.790 euro

Llogari e re, 9 mijë USD.

Bashkëshortja, të ardhura qiradhënia, 10 370 euro.

Bashkëshortja, të ardhura qiradhënia, 12 000 euro.

Llogari bankare e përbashkët me bashkëshorten, 32 133 euro

Llogari bankare e përbashkët, 2 500 000 lekë

Bono Thesari 2-, 1 800 000 lekë.

Bashkëshortja, gjendje plan kursimi për pension, 3 335 616 lekë.

Llogari fëmijë i mitur, 13 715 dollarë.

Llogari fëmijë i mitur, 30 116 euro.

Llogari fëmijë i mitur, 18 435 dollarë.

Llogari fëmijë i mitur 40 154 euro.

FacebookWhatsAppViberFacebook MessengerCopy LinkShare /pamfleti.com

Loading...

Komente