Shpesh tërhiqemi nga ngjyrat, modelet e fundit por rrallë herë mendojmë per rrezikun ndaj shendetit. Nje nga vendet ku mund te merret Hiv-Aids, Hepatiti B dhe semundje te tjera jane qendrat estetike te cilat jane jashte cdo konktrolli higjeno-sanitar.

Anila Zhupa, specialiste e estetikes mjekesore tregon se gjate trajtimit te duarve dhe kembeve mund te infektohemi nga semundje te ndryshme per shkak te mos sterilizimit te pasjisve.

Loading...

Ne cdo sallon ne vendin tone behen trajtime te tilla, por te pakta jane ato qendra qe kryejne sterilizimin e mjeteve para perdorimit. E nese jashte vendit para se te hapesh nje biznes te tille ka kontroll te rrepte nga autoritete shendetesore, ne Shqiperi keto qendra trajtohen thjesht si biznese.

Specialsite te estetikes mjekesore bejn apel qe krahas pamjes se jashtme dhe te bukures vajzat duhet te bejne kujdes per shednetin. Para trajtimit te duarve dhe kembeve duhet ti kerkojne perdorimin e pajisjeve te sigurta dhe te sterilizuara, ashtu si tek stomatologu. |Vizion Plus|

Nese ju pelqeu ky artikull, ju lutem beni like/Share ne butonin me siper. Faleminderit!

Loading...

Komente