UEFA bllokon merkaton e Interit, për faj të Tohir

Merkatoja e Interit në vështirësi, UEFA ka paralajmëruar se në Janar Interi do të detyrohet të mos shpenzojë në merkato, pasi Tohir rezulton me borxhe në Indonezi.

Ne vitin 2015 Tohir bëri një marëveshje paraprake me UEFA-n për të shpetuar Interin nga borxhet që u trashëguan nga Moratti.

Pavarësisht nga fitimet e ketij sezoni si dhe ekuilibri që po ruan ekipi këtë perjudhë, përsëri nuk mund ta kalojë pragun e 30 milione euro minus.
Interit i mbetet vetëm të marrë hua në janar një lojtar, i cili mendohet se mund të jetë mes Ramires ose Alex Teixeira, maksimumi 4 ose 5 milione euro. Shumë pak për të sjellë një top-player në ekip. Por nëse Interi kualifikohet në Champions League, atëherë situata do të ndryshojë për mirë ne sezonin tjetër. \albtimes.com

Loading...

Komente