Shkrihen 13 drejtori, shtohen të papunët

Shkrihen 13 drejtoritë bujqësisë. Vendimi është marrë nga kryeministri Edi Rama, në mbledhjen e qeverisë që është mbajtur këtë të martë në Elbasan.

Sipas kryeministrit këto 13 drejtori do të zëvendësohen me 8 agjenci rajonale: 4 agjenci rajonale bujqësore he 4 të tjera të veterinarisë dhe mbrojtjes së bimëve.

Ky vendim i Ramës është deklaruar më herët ndërsa tani është zyrtarizuar.

Kryeministri prej kohësh ka thënë se fermerët nuk përfitojnë nga fondet pasi nuk kanë informacion dhe nuk dinë ti marrin.

Loading...

Komente