Shkatërrohet burgu, arratisen qindra të burgosur

Qindra të burgosur janë arratisur nga një burg në Karaibe i cili u shkatërrua nga uragani Irma.U raportua se burgu u shkatërrua pjesërisht nga uragani dhe 100 deri në 120 të burgosur thuhet se kanë ikur.
British Virgin Islands ishin nga terrotiret më të goditura nga uragani “Irma”.

Loading...

Komente