Rama vë në siklet vajzën: Sa e ke rrogën?

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm ditën e sotme në një aktivitet për shpalosjen e misionit për punësimin dhe futjen në skemën e Ndihmës Ekonomike të njerëzve që sipas tij kanë vërtetë nevojë.

Në aktivitetin ku mori pjesë Rama prezantoi disa të rinj të cilët sipas kreut të qeverisë ishin për t’u marrë shembull.

Por, kryeministri nuk ngurroi t’i vinte në siklet të rinjtë duke i pyetur për rrogën.

Rama: Kur ke filluar punë këtu?

Vajza: Para disa muajsh

Rama: Çfarë roli ke?

Vajza: Planifikuese

Rama: Sa e ke rrogën

Vajza: Nuk mund ta them këtu

Rama: Po si mos e tregosh, rrogat janë të deklaruara (duke qeshur)

Vajza: 700 mijë

Rama: Aaa prandaj nuk e thotë se e paska 700 mijë. Po ti djali tjetër sa e ke rrogën?

Djali: Unë 540

Loading...

Komente