Rama në Berat për të investiguar zonën, banorët i puthin dorën (video)

Kryeministri Edi Rama udhëtoi sot drejt Urës Vajgurore në Berat, duke mbledhur aty një numër të madh banorësh të zonës, të cilët nuk i kanë qarë hallet por e kanë falenderuar për ndihmën e dhënë, ndërsa një grup grash nuk i kursejnë vlerësimet për kryetaren e bashkisë.

Mes lotëve të mallëngjimit dhe falenderimeve reciproke, një grua i merr dhë i puth dorën Ramës duke të risjellë në mendje pamje, të cilat shqiptarët i kanë parë të paktën tre dekada më parë.

Ndërkohë, kryeministri nuk e ka parë fare gruan, por vijoi rrugën duke takuar të tjerët.

Loading...

Komente