Plazhi i Durrësit pa ujë të pijshëm

Si cdo vit, edhe ky sezon nuk kishte si te ishte ndryshe. Plazhi i Durresit nuk ka uje te pijshem per gjate gjithe sezonit te veres. Arsyeja se pse ndodh kjo gje, ende nuk dihet, pasi kryetari i bashkise kurre nuk fle per kete gje dhe aq me pak te mendoje per zgjidhjen e situates. 

Puna e bizneseve ka rene. Pronaret cdo dite  e me shume ankohen per papergjegjmerine qe kane instancat perkatese dhe heshtjen e degraduar te nje kryebashkiaku qe vetem njeri pozitiv nuk eshte ne krye te qytetit. 

Plazhi i Durresit eshte me i madhi ne Shqiperi, por cdo dite pushuesit po terhiqen, pasi kushtet qe ofron qyteti jane te keqija. 

Vangjush Dako, instancat perkatese, ju lutemi, jepuni nje zgjidhje problemeve, pasi  kurre nuk duhet te jete ne krye te qytetit nje njeri i papergjegjshem. 

Ose qendroni ne sherbim te qytetit dhe qytetareve, ose ikni nga posti juaj, qe me teper po ju ben nje njeri pa vlera. 

Loading...

Komente