Pamje të frikshme, shikoni si është shkatërruar rruga Fushë Krujë-Milot (video)

Prej disa orësh kalimi në autostradën Fushë Krujë – Milot është bërë e paqarkullueshme.

Në vendin e quajtur Derven, rruga ka pësuar dëme dhe makinat janë bllokuar.

Disa prej tyre devijuan nga rruga e vjetër, por edhe andej me probleme.

Vargu i makinave është i gjatë, ndërsa aty ka shkuar policia për zhbllokimin e situatës.

Loading...

Komente