Në dhjetor të vitit 2016, një nuse dhe tre persona të tjerë humbën jetën në një aksident ajror ditën e dasmës së saj.

Historia tragjike i përket Rosemere Silvës, e cila humbi jetën së bashku me vëllanë dhe dy pilotët e një helikopteri teksa ishte duke shkuar në altar. Por ditën e sotme janë publikuar në media edhe momentet e fundit të nuses në helikopter.

Loading...

Komente