Apple pritet te prezantoje ne daten 12 shtator (e marte) smartfonin me te ri iPhone 8.

Madhësia e ekranit të iPhone 8 është 5.8 inç dhe ka edhe një fotokamera të dyfishtë, të vendosur në anë, ndryshe nga modelet e tjera.
Karikimi mendohet të jetë super i shpejtë. Sistemi i operimit do të jetë iOS 11, që do të jetë i vlefshëm edhe për iPhone-t e tjerë.

Loading...

Komente