Kenga e re e Soni Malajt bën bujë në tv ndërkombëtare (video)

Soni Malaj ka publikuar para pak ditësh këngën e re te saj ‘Loca’

Sipas këngëtares, suksesi i kësaj kënge ka kaluar kufijtë e Shqipërisë. Soni ka treguar se kënga e saj ishte duke u transmetuar dhe në televizionin “Ballkanika Tv”.

Televizioni bullgar transmeton muzikën më të mirë ballkanike dhe një ndër këngët e preferuara të publikut ballkanas është “Loca”.

Loading...

Komente