Kenga e Arilena Ara më e dëgjuara në Europë

Mbase do ju duket e çuditshme dhe e pabesueshme por është e vërtetë, kënga “Nëntori” e kënduar në 2016 tek “Kënga magjike” nga Arilena Ara qëndron në vënd të parë të top listave europiane.

Greqi, Rumani, Rusi vëndi i 6, Ukraine, Bosnje, Serbi, Kroaci, Turqi e 30-ta, ne Khazakistan e 2-ta, ne Bullgari e 2-ta, etj (për ta vertetuar klikoni mbi shtetin që tju shfaqet lista!)

Një sukses i tillë na kujton këngën e Era Istrefit Bon Bon

 

Loading...

Komente