Ja ku do ti kalojë pushimet e fundvitit Kryeministri Rama

Edi Rama gjendet në New York, aty mori pjesë në OKB ku shprehu edhe votën e Shqipërisë kundër Amerikës, dhe presidentit Trump.

Por si duket Rama nuk është në New York vetëm për votimin në OKB, në median online shkruhet se tashmë ai ka nisur pushimet për Krishtlindje.

Ashtu si vitin e kaluar edhe këtë vit, kryeministri Rama ka zgjedhur magjinë e New York-ut për të festuar këtë festë të rëndësishme për familjen e tij.

Mësohet se Rama do të qëndrojë bashkë me familjen 10 ditë në New York

Loading...

Komente