Fjolla Morina në vask na uron "natën e mirë"

Fjolla Morina na ka përshëndetur dje në mbrëmje nga vaska. Pas gjithë lodhjes së ditës, angazhimeve dhe preokupimeve me vajzat, ka gjetur pak kohë të lirë për veten.

Si mund të relaksohet më mirë sesa në vaskë? Dikush ka qenë me të për t`i bërë foton po se kush?! E rëndësishme është që Fjolla na e ka uruar këndshëm “natën e mirë”.

Loading...

Komente