Fier, makina e policisë bllokohet nga uji me 3 persona brënda (video)

Fier dhe Vlorë vazhdojnë të jenë nën syrin e përmbytjeve dhe qindra të familje presin ndërhyrjen e ushtrisë pasi situata pritet për përkeqësohet.

Burime zyrtare nga policia bëjnë me dije se ujrat e lumit Vjosë kanë dalë nga shtrati, janë përhapur në tokat e fshatit Çerven dhe po përhapen në tokat e fshatit Ferras.

Si pasojë rruga e vjetër është e mbulluar me rreth një metër ujë në segmentin “Kthesa e Qarrit”-“Ura e Mifolit”.

Në këtë segment ëhtë bllokuar edhe një mjet i shërbimit të patrullës së përgjithshme me tre punonjës policie.

Loading...

Komente