Erik Fullani vetëm 24 vjec dhe me biznes të suksesshem

Djali i ish-Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Erik Fullani, ka hapur prej pak kohësh një restorant të tijin, duke u bërë kështu pjesë e biznesit.

Edhe pse është vetëm 24 vjec, ai tregon se është shumë i suksesshëm por mbi të gjitha edhe i përkushtuar për punën, duke postuar shpeshherë në instagram foto nga restoranti i tij.

Loading...

Komente