A do te ndertohet HEC-i ne kanionet e Osumit? Ministri Klosi jep pergjigjen

Ministri Blendi Klosi, i ftuar ne linje telefonike ne Opinion, pasi u pyet nga Fevziu nese do te ndertohet HEC-i ne ujevaren e Osumit, u shpreh: “Nuk ka asnje shans qe ky HEC te ndertohet ne ate zone. Do ta cojme ne ndjekje penale cdo ndertim ne ate zone”.

Me pas Blendi Fevziu i perseriti se cdo fjale e tij eshte e regjistruar dhe duhet te mbaje premtim dhe pergjegjesine mbi to.

Loading...

Komente